DOCKR

DOCKR

Informatie

Duurzame mobiliteit

Snel en duurzaam leveren in de stad, met een elektrische bakfiets van DOCKR is het zo gepiept. Van installatiemonteurs tot lokale wijnhandelaren en van pakketbezorgers tot flitsbezorgers. Ze zijn vlotter op locatie én besparen kosten. Samen maken we de wereld een stukje groener.

Ontzorging

Onderhoud, verzekering en pechhulp: het zit allemaal inbegrepen in jouw abonnement. Heeft jouw DOCKR een reparatie nodig? Dan komen we zo snel  mogelijk langs. Met een zakelijke elektrische bakfiets van DOCKR ga je zonder zorgen de weg op.

Flexibel

Met de verschillende abonnementen van DOCKR kies je eenvoudig voor een oplossing die bij jou past. Maandelijks opzegbaar of een extra voordelig jaarabonnement? Opschalen, afschalen of switchen van elektrische bakfiets? De keuze is aan jou.

DOCKR fiets

Hoe werkt het, wat krijg je?

Bestel vandaag nog een van onze elektrische bakfietsen verpakt in een flexibel abonnement naar keuze. Kies de bakfiets en de looptijd die het beste bij jou past. Binnen een week zal jij fluitend door de binnenstad gaan op jou DOCKR!

Rekenvoorbeeld

Hoeveel maanden jij kan rijden, gefinancierd door de gemeente, ligt aan de looptijd van jouw abonnement. Kies jij voor meer flexibiliteit, dan is je maandtarief hoger. Kies jij voor een langere looptijd, krijg jij een voordeliger maandtarief. 

Kies jij bijvoorbeeld voor de Kettler M met een flexibel maandcontract? Dan kan jij 6 maanden rijden! Dan hou jij €226,- over van je subsidie. 

Kies jij bijvoorbeeld voor de Urban Arrow L met een flexibel maandcontract? Dan kan jij 6 maanden rijden! Dan hou jij €286,- over van je subsidie. 

Kies jij bijvoorbeeld voor de Urban Arrow XL met een flexibel maandcontract? Dan kan jij 6 maanden rijden! Dan hou jij €166,- over van je subsidie. 

Hulp nodig?