Dumoco+ app

DUMOCO+ APP

Informatie

De voordelen van Dumoco+

Met onze beloningsapp, Dumoco+, stimuleren wij duurzaam en vitaal reisgedrag. Doormiddel van de app kan een gebruiker zijn reisgedrag meten en punten krijgen voor het gewenste gedrag. Zo kunnen we het reisgedrag van gebruikers sturen op locatie, modaliteit, afstand en tijd. Zo ontwikkelen we een beloningsprogramma op maat, dat past bij de wensen van onze opdrachtgevers.

Onze gebruikers vormen samen een betrokken community, waarin er gezamenlijke doelen worden nagestreefd en succesverhalen van gebruikers worden gedeeld. Hierdoor houden we gebruikers gemotiveerd om hun reisgedrag te verbeteren.

Naast het sturen van reisgedrag geeft Dumoco+ ook inzicht in het huidige reisgedrag van gebruikers. Deze informatie laat zien op welke routes en reistijden onze gebruikers reizen. Zelfs het vervoersmiddel kunnen we identificeren doormiddel van onze slimme software! Uiteraard vormt deze data een belangrijke bron van informatie voor beleidsmakers; zij kunnen sturen op het actuele mobiliteitsgebruik van verschillende doelgroepen. Wil je meer weten over onze Dumoco+ projecten? Klik dan hier

Zelf ook beloningen sparen? Lees hieronder snel verder…

Wil jij ook beloont worden voor duurzaam en vitaal reisgedrag? Met de Dumoco+ beloningsapp wordt goed reisgedrag al in meer dan 15 Nederlandse gemeenten gestimuleerd! Jij kan ook mooie beloningen ontvangen door te fietsen, lopen, met het OV te reizen en te carpoolen. Volg de instructies hieronder om direct je eerste beloningen te verdienen!