Probeeraanbod deelvervoer Amsterdam

Dumoco geeft uitvoering aan het probeeraanbod deelvervoer van de gemeente Amsterdam als opdrachtgever. Maximaal 2.000 professionals die werkzaam zijn in het onderwijs of de zorg kunnen tijdens het probeeraanbod op een laagdrempelige manier kennis maken met het gebruik van deelvervoer. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf september 2021 tot en met 2022 aanmelden via de website www.reizenalseenpro.nl.

Het project gaat binnenkort van start. Het is daarom op dit moment nog niet mogelijk om je aan te melden.

Vervoersaanbod

Tijdens het probeeraanbod ontvangen deelnemers een tegoed van maximaal € 100,00 in de vorm van vouchers. Hiermee kan gedurende twee maanden worden gereisd met de volgende aangesloten vervoerders:

Deelauto’s vallen niet onder de regeling, omdat Amsterdam het autogebruik voor korte ritten in de stad terug wil dringen.

Ben je een publieke professional en wil je gebruik maken van het probeeraanbod deelvervoer? Ga dan snel naar www.reizenalseenpro.nl en kijk of je aan de voorwaarden voldoet.

Werk je bij een gemeente en ben je geïnteresseerd in dit project? ​

Neem contact op met projectmanager Christiaan van Veen, hij is te bereiken op 06-31026583. Je kunt uiteraard ook een e-mail sturen naar klantenservice@dumoco.nl.