Ontdek Dumoco

Bedrijvenchallenges

Stimuleer je werknemers om duurzaam en actief te reizen

Het gebruik van de Dumoco+ app biedt werkgevers de mogelijkheid om positief reisgedrag te stimuleren en duurzame en gezonde vormen van vervoer te promoten, zoals fietsen, wandelen en hardlopen. Gebruikers kunnen punten verdienen via de app, die zij kunnen inwisselen voor vouchers of doneren aan een goed doel naar keuze. Zo stimuleren we duurzaam en vitaal reisgedrag.

Hoe werkt het?

Dumoco+ app als basis voor beleid

Met Dumoco+ hebben overheden en werkgevers de mogelijkheid om challenges op te zetten, waarmee verschillende bedrijven, afdelingen of medewerkers met elkaar in competitie kunnen.

De gemeten resultaten geven een goede indicatie van hoeveel, hoe vitaal en duurzaam de medewerkers reizen. Tezamen met de in app vragenlijsten biedt Dumoco+ inzichten waarmee bedrijven en overheden hun beleid verder vorm kunnen geven.

Fit Veur Altied – GAON Challenge

De “Fit Veur Altied – GAON Challenge” is een mooi voorbeeld van een programma waarin de ambities van van overheden en bedrijven bij elkaar zijn gekomen. Tijdens een tien weken durende uitdaging gingen ruim 60  Achterhoekse organisaties met elkaar in competitie  om uit de maken wie het fitste bedrijf van de regio was. Door zoveel als mogelijk te fietsen, te wandelen of hard te lopen. Goed voor de werknemer, de werkgever en verschillende beleidsvelden. Ruim 30% van de 1.000 deelnemers gaf aan dat het reisgedrag door de app structureel is veranderd.

“Dumoco is altijd goed bereikbaar en heeft een duidelijke inzet in de samenwerking.”

Rick Kleinhesselink, Graafschap College

Doorpraten over bedrijvenchallenges?

 

Ben je gebruiker van een van onze Dumoco(+) diensten en heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@dumoco.nl voor de snelste reactie.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel ons Mail ons