Fit Veur Altied

In het voorjaar van 2023 was Dumoco partner van de nieuwe bedrijvenchallenge in de Achterhoek: De Fit Veur Altied – GAON Challenge. Tijdens deze 10-weekse challenge gingen meer dan 60 Achterhoekse bedrijven met elkaar de strijd aan om het fitste bedrijf van de Achterhoek te worden. Door te lopen, fietsen en hard te lopen konden deelnemers Teampunten verzamelen voor hun bedrijf. Het bedrijf met de meeste Teampunten werd aan het eind van de challenge gekroond tot ‘fitste bedrijf van de Achterhoek’, en mocht een mooie donatie doen aan een goed doel naar keuze.

Voor het traceren van de reisbewegingen tijdens de challenge werd gebruik gemaakt van de Dumoco+ app (tooling – Dumoco+) . De app zorgde er niet alleen voor dat deelnemers zorgeloos Teampunten konden verzamelen door de automatische traceerfunctie, maar maakte het ook mogelijk om direct met de gebruikers en teams te communiceren. Daarnaast konden mensen ook voor persoonlijke beloningen sparen door zich aan te melden voor het beloningsprogramma in de Achterhoek.

De samenwerking zorgde ervoor dat honderden Achterhoekse werknemers gezonder naar hun werk reisden, waardoor miljoenen calorieën zijn verbrand, en duizenden kilo’s CO2 zijn bespaard. Naast de positieve, activerende communicatie naar deelnemers, voorzag Dumoco ook de opdrachtgever van nuttige data. Zo zag opdrachtgever Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) bijvoorbeeld wat het effect was op het BMI van de deelnemers aan deze challenge. Dit maakt de data zowel interessant voor gebruiker als opdrachtgever. Bekijk onze tooling om meer te lezen over de voordelen van onze diensten.