Voor wie

Gemeenten

Onze mobiliteit beinvloed in hoge mate de bereikbaarheid en leefbaarheid van onze dorpen en steden. Dumoco helpt gemeente bij de mobiliteitstransitie. Hoe houden wij onze gemeenten  slim, duurzaam en vitaal bereikbaar.

Met onze tools en projecten bieden wij gemeenten een effectieve manier om mobiliteit te meten en duurzame en gezonde oplossingen te stimuleren.

Regio’s en provincies

Het bevorderen van een bereikbaarheid en duurzaamheid in de regio gaat tegenwoordig verder dan simpelweg het aanbieden van diverse mobiliteitsopties. Om nieuwe mobiliteitsoplossingen succesvol te maken, helpt Dumoco bij het stimuleren van duurzame mobiliteitsalternatieven bij uiteenlopende doelgroepen.

Bedrijven

De wensen van werknemers omtrent het mobiliteitsbeleid van de werkgever worden steeds complexer en uitgebreider. Naast het bieden van verschillende reisopties, spelen zaken als vitaliteit en duurzaamheid ook een steeds grotere rol bij het vormgeven van een mobiliteitsbeleid.

Bij Dumoco beschikken we over expertise en juiste tooling om jou als werkgever op weg te helpen.

Evenementen

Wil je het reisgedrag van de bezoekers van jouw evenement sturen naar duurzamer reisalternatieven? Daar kan Dumoco bij helpen. Met onze beloningsprogramma’s kunnen wij helpen met het meten en beïnvloeden van het reisgedrag van bezoekers aan jouw evenement, zodat zij op een duurzame manier  en beter verspreid aankomen op de locatie. Dit kan de drukte rondom het evenement aanzienlijk verminderen, en bijdragen aan het verminderen van de CO2 uitstoot rondom jouw evenement.

Doorpraten over de mogelijkheden?

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel ons Mail ons