Over Dumoco

Wie zijn wij?

Wij werken aan de mobiliteitstransitie

Dumoco staat voor Duurzaam Mobiliteit Collectief. Dumoco levert programma’s rondom mobiliteit met een focus op gedragsverandering.

Wij brengen werkgevers, werknemers, inwoners en bezoekers in verbinding met flexibele en duurzame mobiliteitsconcepten. Door ze te informeren, bewustwording te creëren, te enthousiasmeren en nieuwe routines aan te leren zorgen we voor een structurele intrinsieke gedragsverandering.

Daarmee levert Dumoco een bijdrage in het oplossen van maatschappelijke uitdagingen rondom mobiliteit, bereikbaarheid, vitaliteit en duurzaamheid. ​

“De werkzaamheden aan de Algeracorridor zouden aanzienlijke verkeershinder veroorzaken. Dumoco heeft deze hinder sterk verminderd door het thuiswerken, fietsen tijdens de spits en autogebruik buiten de spits aantrekkelijker te maken.”

Onno van der Veen, Zuid Holland Bereikbaar

Hoe doen we dat?

Dumoco beschikt over een eigen mobiliteitskaart en diverse apps waarmee wij voor een doelgroep een mobiliteitsdienst op maat kunnen leveren.

Of het nu gaat om de overstap naar openbaar vervoer, een ervaring met een deelauto of deelscooter, inzicht in je huidige reisgedrag of het doorbreken van routines door een beloningsprikkel, wij zorgen ervoor!

Wij stellen een dienst samen op basis van jouw wensen en eisen. Gebruik makend van ons netwerk van mobiliteitsaanbieders en ondersteund door onze klantenservice.

Ruim 10.000 gebruikers

Inmiddels worden onze slimme, flexibele en duurzame mobiliteitsdiensten al door meer dan 10.000 mensen regelmatig gebruikt.

Meer dan 100 tevreden klanten

Meer dan 100 overheden en bedrijven werkten samen met Dumoco in de mobiliteitstransitie. Sommigen al meer dan 10 jaar lang.

Lees het voorbeeld van de gemeente Maastricht

Meer dan 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring in de markt is Dumoco een ervaren en betrouwbare partner in gedragsverandering.

Meer weten over ons?

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel ons Mail ons