Over Dumoco

Onze tooling

Inzet van de juiste middelen voor een gewenst resultaat!

Dumoco beschikt over een aantal tools die wij aan doelgroepen ter beschikking kunnen stellen. Hiermee stellen wij hen in staat om laagdrempelig nieuw reisgedrag te omarmen.

De tools

Dumoco Mobiliteitskaart

De Mobiliteitskaart van Dumoco geeft toegang tot al het openbaar vervoer in Nederland, de OV-fiets, fietsenstalling en parkeren bij P+R-locaties.

Het is mogelijk om de kaart te voorzien van een afgebakend reisbudget waarmee reizigers nieuw reisgedrag kunnen uitproberen.

Dumoco Budget App

Met onze Dumoco app is jouw mobiliteit altijd binnen handbereik. De app maakt het namelijk mogelijk om meerdere mobiliteitskaarten te digitaliseren, waardoor al je transacties overzichtelijk staan opgeslagen. Bekijk hier de gebruiksinstructies van de Dumoco app.

Doe je mee aan omruilregeling Den Haag en wil jij je registreren in de app? Bekijk dan ook de gebruiksinstructies op bovenstaande pagina.

Dumoco+ beloningsapp

Met de Dumoco+ app verdienen gebruikers punten of loterijtickets voor gewenst reisgedrag.  De app registreert via GPS alle ondernomen activiteiten en deelt deze automatisch toe naar modaliteit. Daarnaast kan je thuiswerkdagen registreren. En door het scannen van een QR code registreren we ook een bezoek aan een evenement of carpoolen. Via in app enquetes beantwoorden gebruikers bovendien vragen over de beleving en kwaliteit van hun reizen. De verdiende punten kan je inwisselen voor aantrekkelijke beloningen in de webshop in de app. De Dumoco+ app levert daarmee een schat aan informatie voor beleid en sturing op gedrag.

Doorpraten over onze tooling?

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel ons Mail ons